Securitate video si biometrie

SOEL Systems este specializat, produce si livreaza sisteme performante opto-electronice pentru aplicatii uzuale sau pentru cazuri speciale.

Sistemul omnidirectional de supraveghere video OmniSys360

Sistemul omnidirectioanal de supraveghere video este un ansamblu compus din capul optic de supraveghere si sistemul de calcul aferent.

Fara a folosi elemente in miscare, OmniSys360 permite preluarea unei imagini complete,  panoramice, acoperind un camp orizontal de 360° si vertical de 110°.  Lipsa elementelor in miscare, imbunatateste siguranta in functionare a sistemului, performanta repetabila si reducerea timpului de achizitie.

De dimensiuni reduse si consumand doar 5 W, sistemul este transportabil, putand fi montat fix sau pe un vehicol, supraveghind eficient video zone de interes si detectind automat elemente in miscare.


Aplicatia software  OmniSys360 permite si:
−    selectie de portiuni de interes, din imagini, afisarea lor in ferestre separate,  salvari, etc.;
−    comprimare imagine (MPEG);
−    memorarea sub format  .avi pentru vizionarea si procesarea ulterioara

Aplicatia software are nevoie de procesor Intel I7, 4 Gbytes RAM, HDD 120 de Gbytes;, ruland sistemul Windows 7.

Alte informatii tehnice despre aceasta solutie pot fi gasite aici:

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

Sisteme biometrice de identificare si control al accesului

SOEL Systems asigura analiza, proiectarea hardware/software, prototipe si documentatii aferente, pregatirea personalului, etc. pentru solutii sau sisteme de control biometric, folosind tehnologiile cunoscute si aplicate pe plan mondial.

Preluarea si recunoasterea amprentelor digitale si/sau palmare, recunosterea faciala sau a irisilor sunt practicate deja in solutiile realizate de SOEL Systems, respectand toate normele si standardele internationale in vigoare. Permitand identificari biometrice 1:1 sau 1:N , conform cerintelor de aplicatie, SOEL Systems asigura rezolvarea comoda si completa a problemelor de identificare sau de control al accesului.

Produs de SOEL Systems, SIDIA este un sistem complet de identificare biometrica multimodala 1:N.
Sidia lucreaza automat, indrumand persoana identificata atat prin mesaje audio cat si video, afisate direct in limba romana. Mesajele pot fi adaptate la cerintele nationale ale aplicatiei.

Folosind o baza de date biometrica completa, SIDIA asigura identificari de mare precizie cat si funtionalitati avansate si complete de administrare sau raportare, conforme normelor curente pe plan international.

Fiind un sistem deschis, SIDIA poate fi extins cu noi functionalitati atat hardware cat si software, in functie de cerintele practice ale beneficiarului.

O prezentare a SIDIA poate fi gasita aici.
Pentru alte detalii referitoare la sistemele de identificare biometrice, va rugam sa ne contactati.