WiFi

Echipamente Wi-Fi : Wi-Fi Access Point (Premium AP)

Raspunzand cererilor reale ale pietii romanesti, SOEL Systems livreaza puncte de acces WiFi de mare performanta – PREMIUM  AP – verificate in practica locala si pe plan international.

Livrate in doua variante constructive – interior/exterior – punctele de access opereaza simultan in benzile de 2,4 GHz / 5 GHz , fiind compatibile cu normele IEEE802.11 b/g/n.

Alte caracteristicile interesante :
• Suporta max 200 de terminale Wi-Fi simultan;
• Emitator radio de mare putere, cu iesire maxima de +23dBm , cu 2 antene, in ambele benzi
• Sensibilitatea la receptie

• Viteza de transmisie WAN de max: 600 Mbps
• Max 12 SSIDs

Alte caracteristici includ dimensiunile reduse si temperaturi de operare extinse (-30°C ~ +50°C), pentru modelul de exterior


PREMIUM  AP
, livrat de SOEL Systems asigura atat operatorii cat si utilizatorii individuali de o acoperire WiFi stabila si de buna calitaate, mai ales in conditiile in care livrarile de dispozitive smart – tablete – vor depasi in Romania 150 mii de unitati/2012, previziunea fiind de peste 240 mii unitati pentru 2013 !

Un exemplu de aplicatie de mare succes al PREMIUM  AP este proiectul  olleh WiFi zones, cuprinzand peste 99.000 zone de acces wireless la Internet, din Korea.

Echipamente Wi-Fi

Operate de Korea Telecom, olleh WiFi zones sunt destinate universitatilor, scolilor, zonelor de interes cultural, super/hyper-market, pentru banci, administratii publice, etc., distribuite national in Korea.

O prezentare a statiei de baza Wi-Fi  PREMIUM  AP poate fi gasita aici.
Pentru date si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.