Solutii Web

Solutii Web pentru companii si furnizori de Internet

Furnizarea serviciilor Internet si prezenta pe Web sunt doua directii majore si actuale de business informatic, al conectivitatii continue, oricand si oriunde.  Numarul companiilor care devin globale si numarul utilizatorilor de Internet creste rapid si continuu. Livrarea calitativa si la timp a continutului de Web este o probla curenta pentru ISP, furnizorii de continut multimedia sau companiile care opereaza global. Printre problemele curente se numara intarzieri ale raspunsului la cereri ca si nemultumirea clientilor finali, datorate distantelor in retea fata de “fermele” de servere continand bazele de date.

SOEL  Systems livreaza solutii avansate de optimizare si eficientizare a acestor activitati specifice, asigurand implicit economii importante.

Bazate pe linia speciala de servere JAGUAR5000, solutiile Web livrabile cuprind domenii de mare interes, cum ar fi:
- Optimizarea volumului de trafic
- Solutii CDN
- Servicii Video Premium
- Reducerea incarcarii
- Echilibrarea sarcinii
- Accelerare trafic Web, etc.

JAGUAR5000

JAGUAR a fost dezvoltat pe baza unei tehnologii proprii, in 1999. In conditiile dezvoltarii rapide a mediului Web si a cresterii cererilor clientilor finali, produsul a fost si este dezvoltat continuu, la nivelul ultimelor standarde si metodologii. Pe langa performanta sa de varf, greu de egalat, linia JAGUAR este caracterizata de module de administrare prietenoase, permitand clientului sa maximizeze efecienta si efectivitatea produsului.

Cateva date tehnice:
- procesor de 64 biti, cu 72GB de memorie si memorie cache multi-TB;
- sistem de operare dedicat operatiilor de caching, bazat pe ultimele platforme Linux;
- performante la nivel de gigabit, realizate prin tehnologii inovative, cum ar fi MCT (Minimal Context Thread system) si WCOS (Web Cache Object Storage);
- sistemul poate gestiona cresteri bruste , de peste un milion de conexiuni concurente, asa cum este cazul unor evenimente extraordinare, protejand, in acelasi timp, serverele de Web de atacuri informatice de tip SYN / DoS ;
- tehnologia MCT are un sistem de administrare a conexiunilor foarte eficient, folosind conexiunea HTTP 1.1 atat catre clienti cat si catre serverele originale, minimizand conexiunea cu serverele originale si permitand o incarcare optima a acestora;
- administrarea se face prin Web GUI, folosind protocolul SSL/HTTPS sau prin CLI folosind SSH.

Prezentarea JAGUAR poate fi descarcata aici.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati.

Cateva solutii Web, bazate pe JAGUAR5000:

Smart GLB (Global Load Balancer) echilibrare inteligenta a incarcarii serverelor Evita reducerea volumului de trafic ( bottlenecks ) prin distribuirea optima a cererilor clientilor catre “fermele” de servere, tinand cont de distante in retea si de starea incarcarii serverelor.  Se foloseste tehnica redirectionarii DNS si HTTP pentru a conecta rapid un client la server.
Optimizarea volumui de trafic JAGUAR ISP proxy cache JAGUAR5000 asigura imbunatatirea functionalitatilor si performantei platformelor cache pentru viteze mari (>100Mbps,) precum si pentru serviciile de furnizare video on-line ( cum ar fi YouTube ).
Servicii de tip CDN (content delivery network) Multe companii sunt dispuse sa foloseasca servcii CDN pentru a-si intari nivelurile productivitatii, creste volumul si viteza vanzarilor, minimiza congestia in retele Web.Serverele cache JAGUAR  sunt capabile sa asigure diferitele functiuni cerute de piata de CDN.
Servicii video de tip Premium Evita neajunsurile create de trafic (buffering), in special la servicii de tipul YouTube, datorate congestiilor intalnite in sectiuni specifice ale ISP.
Reducerea incarcarii serverelor Web Scaderea calitatii serviciului datorita traficului crescut, duce la pierderea de clienti si venituri si la cheltuieli mari cu punerea la zi a serverelor Web si a infrastructurii de retea.JAGUAR reverse caching, asigura mult mai eficient reducerea incarcarii serverelor de Web.
Echilibrarea incarcarii (sarcinii) globale Livrarea rapida si stabila a continutului de calitate, in conditiile cresterii numarului de utilizatori prin asigurarea accesului la resursa cea mai disponibila. In mod uzual, livrarea se asigura prin grupari deservere Web de replicare, situate la marginea retelei si catre care sunt directionate cererile utilizatorilor.
Accelerarea traficului Web Folosind JAGUAR, se asigura platforme proxy cache, de mare performanta, suportand livrarea locala a continutului de Web, accelerand operatiile de download si crescand calitatea serviciilor catre utilizatori. Solutia bazata pe JAGUAR a asigurat in practica reduceri de pana la 10 ori in timpul de raspuns sau de 50% in trafic.

Pentru informatii suplimentare asupra solutiilor de accelerare a traficului Web, va rugam sa ne contactati.